ahoj! Je to máj a som veľmi nadšený, že som privítal nový mesiac a prihlásil som sa na svoje ciele. Dostali ste ciele na rok 2018? Čo to boli a ako prichádzajú?

Ale predtým, ako sa o tom porozprávame, tu je rýchle zaokrúhlenie môjho obľúbeného príspevku, jesť príspevok a celkový príspevok, ktorý chcem zopakovať v apríli!
Moje najaktuálnejšie videá

Dostal som test Covid-19
Získanie testu koronavírusu – ako to funguje, aké to je, moja skúsenosť a ďalšie. Dostal som štandardný test a Ben dostal rýchly test Covid-19.

Viac videí

0 sekúnd po 5 minútach, 16 sekúnd

Nahor
Deň maratónskeho výcviku 3
00:51

Živý
00:00
08:21
05:16

Obľúbený príspevok na spustenie:

Najlepšie nápady a kontrolný zoznam pretekov v Bostone Marathon

Tento príspevok má úžasný kontrolný zoznam pre balenie pre mestský maratón alebo polmaratón. Je to tiež úžasné, kedykoľvek cestujete a chcete utekať z mesta. Urobte si zoznam na špičke všetkých bežiacich zariadení, ktoré potrebujete spustiť a použiť tento kontrolný zoznam alebo vytvoriť si vlastný zoznam Zabalil si bežecku nabíjačku alebo tak niečo – urobil som to).

a

Video nápady na kurz Boston Marathon

Keď som bežal v Bostonskom maratóne, urobil som veľa videa o kurze a potom som sa vrátil domov a zostavil videozáznam s celkovými myšlienkami. Nie som nejaký druh, ale je to jeden z najlepších videí Boston Marathon, pretože veľa ľudí, ktorí prevádzkujú Boston, ho skutočne spustí – a neprestaňte nahrávať video z Heartbreak Hill a ďalších vrcholov. Našťastie pre vás sa teším z prestávok chôdze počas behu – najmä počas tvrdého maratónu, takže nebolo problémom získať veľa záberov pozdĺž trasy!

Obľúbený príspevok Eat:

Snažil som sa Rambutan! Je to veľmi zaujímavé ovocie, ktoré som videl na Walmart na Floride.

Čestné uznanie:

Rýchly francúzsky recept na toasty

3 ingrediencie čokoládové ovsené vločky

Obľúbený príspevok, ktorý by som rád zopakoval:

Spustenie videa a podcastu otázok a odpovedí

Odpovedám na vaše nedávne otázky z Instagramu a pokrývajú všetko od toho, ako sa motivovať k behu … až po … ako som si zvýšil vlasy dlho … do … čo robiť, ak vám chýba dlhodobý … a ešte viac!

Môžete si ho vypočuť na podcaste Run Eat Eat Opakova alebo si video užiť. Dajte mi vedieť, ktoré uprednostňujete!

Príprava jedla pre zaneprázdnených bežcov bola úžasný príspevok plný základných nápadov pre veci, s ktorými môžete poháňať!

A chcel som sa prihlásiť so svojimi cieľmi na rok … ale uvedomil som si, že ich nemôžem pomenovať. To nie je dobré znamenie pre môj pokrok.

Potom som ich nechcel skontrolovať, pretože nepochybne zlyhávam, ak neviem, aké sú moje ciele !!

Boo. Ale dostal som to dokopy a nahliadol som na môj príspevok na bežec

Tri góly, ktoré som stanovil, boli dobré v tom, že sú cenovo dostupné a uskutočniteľné a schopné. Ale ja ich naozaj drvím – takže tu je cieľ, aktualizácia a to, čo musím urobiť, aby som sa dostal späť na správnu cestu …

3 bežecké ciele:

1. Ráno spustite prvú vec – Aktualizácia: Chvíľu som o tom bol dobrý a potom som sa začal dostať späť do spätných návykov … ale vzhľadom na to, že zmena času sa vrátim do skorého behu!

Ak to chcete urobiť: Uistite sa, že mám svoj denný príspevok na Instagram Run Report pripravený večer predtým, aby som na telefóne nestrávil 2 hodiny fotografovaním alebo rozptyľovaním.

2. Uchovávajte bežný protokol – Aktualizácia: Mám tlačiteľný protokol, ale robím najlepšie, ak si urobím obrázok svojho behu, užívam si a v službe Google vložím rýchlu poznámku o svojom behu. Tento týždeň to urobím každý deň, aby som sa vrátil do zvyku.

Urobte: Urobte si v telefóne rýchlu poznámku po každom behu alebo tréningu s tým, čo som urobil a ako som sa cítil. Príspevok na RER na konci týždňa, aby ma udržal zodpovednosť.

3. Stravovací plán a naplánujte si moje tréningy – Aktualizácia: Nie. Nebol som si istý, aké úplné maratóny som sa chystal urobiť tento rok a naozaj neplánujem výcvik pre polovičné maratóny, takže som neplánoval tréningy. Musím urobiť plánovanie jedla a plánovanie tréningu tento týždeň a budúci týždeň, aby som sa dostal späť na cestu, a musím sa zaregistrovať na maratóny, ktoré chcem tento rok urobiť, aby som mohol skutočne niečo trénovať.

Vďaka mnohým požiadavkám na čitateľov / bežec robím oveľa viac plánovania jedla, aby som sa mohol podeliť o to, čo jím a varím!

Urobiť: Prihláste sa na preteky, ktoré chcem urobiť tento rok a vytvorte pre nich školiaci plán. Napíšte odhadovaný stravovací plán na celý mesiac, aby som sa pripravil na jedlo, ale môžem ho prepnúť, ak skončím túžím po niečom inom alebo nájdem niečo v predaji, ktoré bude fungovať.

Za rok som urobil niekoľko ďalších (netrvávajúcich) cieľov, ale mám pocit, že je to dosť gólov na jeden deň … čoskoro doháňame zvyšok!

Otázka: Čo je to najlepšie, čo ste urobili alebo jedli v apríli?

Aké sú vaše ciele na máj? Ako prichádzajú vaše ciele v roku 2018?

Pošlite mi zošit

17Seve

Zdieľanie je starostlivosť!

17Pin

zdieľam

Tweet

zdieľam

Pošta

zdieľam

Neustále sa rozhodnite pre tieto:

Run Fit Challenge Week 1 – Živé otázky a odpovede

Run Fit Challenge Week 1 – Živé otázky a odpovede

Run Fit Challenge Live Facebook Q&A relácie. 1. týždeň otázky týkajúce sa behu a chudnutia. Tréning srdcovej frekvencie a

Spustite správu za 6. až 12. mája

Spustite správu za 6. až 12. mája

Ahoj! Aký bol váš beh a jesť tento týždeň? Tu je moje zaokrúhlenie behu, jedla, vtipné, náhodné a aktualizácie od Th

Deň maratónskeho tréningu 1 – Video Denník?

Deň maratónskeho tréningu 1 – Video Denník?

Začnite maratónsky tréningový denník. Deň 1 sa prihláste po mojom dlhodobom horizonte. Prevádzka a recept denných aktualizácií na nasledujúcich 90 dní

Otázky a odpovede na Run Eat Eat Opere Visors, Podcasty a dni zotavenia

Otázky a odpovede na Run Eat Eat Opere Visors, Podcasty a dni zotavenia

Ako dlho sa zotavíte po polmaratóne? Bežal môj prvý plný maratón a premýšľal, ako dlho si vzlietnete … nápady fo

Váš bežec, Eater, Reader Questions- Insta Story (Jan Part 2) Podcast

Váš bežec, Eater, Reader Questions- Insta Story (Jan Part 2) Podcast

Vaše otázky týkajúce sa behu, blogovania, vlasov, silového tréningu a ďalších! Odpovedám na všetky otázky, ktoré v tom prišli

Ako dlho musí byť váš dlhodobý a najlepší behový film Q&A

Ako dlho musí byť váš dlhodobý a najlepší behový film Q&A

Ako dlho musí byť váš dlhodobý na polmaratón? IT Band Sydrome – Ako dlho ste vzlietli z behu? RRCA COA

⚡ Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.