Mal som dnes o 11:00 webový seminár o blogovaní 101. Takže ma to zaneprázdnilo až do 12:00, keď som si spomenul – v práci o 13:00 je stretnutie Potluck!

Skvelé. úplne zabudol.
Moje najnovšie videá

Predtým, ako sme boli cudzími ľuďmi
Predtým, ako sme boli cudzincami recenzie knihy Renee Carlino.
Rýchle myšlienky a odporúčania pre zvukové knihy. Príbeh, rozprávač, recenzia a ďalšie informácie o sérii A Good Filuning.

Viac videí

0 sekúnd po 9 minútach, 42 sekúnd

Nahor
Deň maratónu 4
01:21

Živý
00:00
08:21
09:42

Rýchlo som vyhodnotil ingrediencie, ktoré som mal po ruke, a rozhodol som sa urobiť svoju obľúbenú ázijskú arašidovú slamu. Myslím, že za to mám vždy po ruke prísady!

Zložky: Coleslaw, TJ arašidové dresingy (alebo podobné), plechovka cíceru, zelená cibuľa, uhorky (voliteľné) a arašidy (nie voliteľné)

Pokyny: Vyhoďte Coleslaw do veľkej misky. Peel uhorka pomaly a sugestívne. Nasekajte uhorku a zelenú cibuľu a pridajte obidve do misky. Opláchnite cíceru pridať do misky. Zakryte všetko veľkorysou vrstvou obliekania a hodenia.

Rozbite niekoľko vreciek arašidov, ktoré ste zhromaždili cez svoje nedávne cesty. Pamätajte, ako potrebujete rezervovať letové rezervácie pre samit zdravého bývania. Pridajte arašidy do šalátu. Vložte „Urobte si rezerváciu letu“ na zoznam na do zoznamu.

Zmiešať. Podľa potreby pridajte ďalšie arašidové dresingy.

Preneste do reprezentatívnej misky

Urobte si rýchlu sekundu a blog o tom.

Choďte na svoju prvú prácu Potluck a dúfajte, že nikto si z vášho jedla neurobí srandu, ani v ňom nájde vlasy s mačkami.

Pošlite mi zošit

Zachrániť

Zdieľanie je starostlivosť!

zdieľam

Tweet

Pin

zdieľam

Pošta

zdieľam

Leave a Reply

Your email address will not be published.