, potešené v stredu!

Dnes ráno som začal deň s 10 míľami. Snažím sa zabaliť skvele pred cestovaním zajtra, ale z tohto víkendového závodu pre cestu som však úplne nezískal. Želám si, aby som si vzal ľadový kúpeľ, nemohol sme však skočiť do jazera Arrowhead z pokynov, ako aj Blah bla bla.
Moje najnovšie videá

Covid 19 Test protilátok
Zobral som test protilátky Covid19. Presne takto to šlo, ako aj výsledky!

Viac videí

0 sekúnd po 5 minútach, 19 sekúnd

Nahor
Čo jem za deň – Runner Edition
14:26

Živý
00:00
08:21
05:19

Minulý týždeň som dostal fantastické obavy z návštevníka, ako aj veril, že odpoviem tu – čo jete pred dlhodobým vplyvom?

„Máte nejaké odporúčania, čo jesť deň predtým, ako aj ráno z dlhodobého hľadiska?
Niekedy mám problémy s žalúdkom 🙁 “

Problémy so žalúdkom pri behu alebo pretekaní na veľké vzdialenosti sú typické (pozri: Včerajšie odporúčanie Runnerových klusov). Svoje predbežné jedlá však môžete naplánovať, aby ste zabránili tomu, aby ste zabránili akémukoľvek druhu núdzových výletov za kríkom tým, že zistíte, čo funguje, ako aj pre vaše telo nefunguje.

Nedávno som cestoval na veľa pretekov, takže som musel byť všestranný s tým, čo jem. To som jedol deň pred závodom. Podobne by som jedol pred dlhodobým vplyvom. To je to, čo funguje pre tento monikán, uistite sa, že ste pred vyskúšaním niečoho nového určovali svoje vlastné problémy s bruškom a potreby. Pred behom nemám žiadne problémy s mliečnymi alebo vysokými vláknovými potravinami, avšak to je neobvyklé. Precvičte si výživu v tréningu!

Čo som jedol pred týmto víkendovým maratónom:

Raňajky: Typická vaječná quesadilla. Plus banán, ako aj PB, nie na obrázku. Pretože som slaná mikina, pridávam soľ do svojho jedla margarita – najmä v lete.

Snack: Vypnem svoje typické občerstvenie pre oveľa viac možností založených na karboch pred závodom alebo dlhodobým vplyvom. Mal som popcorn, ako aj jablko v metóde rovnako ako obrovský medveď.

Obed: zabalil piknikový obed. Urobil som svoj typický šalát …

Plus dezert! Hej, sú to sacharidy

Občerstvenie: Práve som tu niekde mal proteínový bar.

A nápoj pre dospelých. Plus veľa vody, aby ste sa ubezpečili, že ma to dehydratuje.

Večera: Moja typická predbežná večera je niečo, čo v hlavnej úlohe slaných sacharidov. Páči sa mi čínske odber s ďalšou dusenou biela ryža, ako aj sójová omáčka.

Keďže sme cestovali, objavil som ešte jednu blízku voľbu – indické jedlo zakúpené s miernym korením. To by nefungovalo pre niekoho s oveľa citlivejším žalúdkom. Keby ste so mnou jedli, navrhol som grilovanú hydinu, ako aj bielu ryžu bez karí aj korenia. Steve uviedol, že toto jedlo „neurobil žiadny druh láskavosti“. Poznamenal.

Ak máte problémy s bruškami v dlhodobých zjazdovkách, odporúčam vám vyhnúť sa mliečnikovi, vysokej vláknine, ako aj čokoľvek, čo je mimoriadne pikantné deň predtým. Vypnite chlieb/cestoviny s vysokým obsahom vlákniny pre biele verzie <- Crazy, však?! Nie naozaj. Chcete sa zaobchádzať so žalúdkom ako s dieťaťom a poskytnúť ho jednoduché možnosti trávenia. Chápem, že „svet zdravého bývania“ v minulosti ukrižoval biele sacharidy, avšak „svet bežca“ neverí, že sú všetci zlí. Bude to v poriadku. Čo jesť ráno, keď už čoskoro prídem! OTÁZKA: Čo jete deň pred dlhodobým odchodom alebo závodom? Pošlite mi zošit Zachrániť Zdieľanie je starostlivosť! zdieľam Tweet Pin zdieľam Pošta zdieľam

Leave a Reply

Your email address will not be published.